Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Для мешканців будинку-вбивці на Мілютенка, 23-А почнуть будувати нове житло

18 жовтня 2017 року

Для мешканців будинку-вбивці на Мілютенка, 23-А почнуть будувати нове житло

Сьогодні на засіданні постійної комісії Київської міської ради з питань бюджету та соціально-економічного розвитку депутати погодили проект рішення, який передбачає перенесення автостоянки з вулиці Шолом-Алейхема, 5-В. Цю територію необхідно звільнити, аби збудувати нове житло та переселити мешканців горезвісного «будинку-вбивці» на Мілютенка, 23-А.

«Сьогодні на Шолом-Алейхема, 5-В розміщується автотранспорт ГБК «Волгоградський». Своїм проектом рішення ми надаємо гаражному кооперативу альтернативну земельну ділянку для стоянки машин. Територіально вона знаходиться на розі вулиці Братиславської та вулиці Шолом-Алейхема. Тим самим, ми звільняємо землю для будівництва нового житла для мешканців «будинку-вбивці», що на Мілютенка», – пояснив голова постійної комісії Київради з питань бюджету Андрій Странніков.

Нагадаємо, житловий будинок на вулиці Мілютенка, 23-А, що в Деснянському районі Києва мають знести. Натомість місто планує будівництво нового житла для переселення людей, які проживають за цією адресою. За оцінками СЕС, санітарно-технічний стан будинку є незадовільним. Тут виявили різні види грибків, є серйозна небезпека для здоров'я мешканців.

Відповідний проект рішення також має розглянути постійна комісія з питань транспорту, зв’язку та реклами. Потім документ винесуть на пленарне засідання Київради.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]