Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Для мешканців будинку-вбивці на Мілютенка, 23-А почнуть будувати нове житло

06 жовтня 2016 року

Для мешканців будинку-вбивці на Мілютенка, 23-А почнуть будувати нове житло

Сьогодні на пленарному засіданні Київської міської ради депутати надали комунальному підприємству з утримання та експлуатації житлового фонду спеціального призначення “Спецжитлофонд” земельних ділянок для будівництва, обслуговування та експлуатації житлового будинку на перетині вул. Мілютенка та вул. Шолома-Алейхема у Деснянському районі столиці.

Відповідні земельна ділянки мають площу 0,5514 га та 0,1726 га. Передбачається, що у новобудову переселять мешканців житлового будинку по вулиці Мілютенка, 23-А.

На частині однієї із земельних ділянок наразі розташована тимчасова автостоянка та будинок охорони обслуговуючого гаражо-будівельного кооперативу “Волгоградький”. Автостоянку планується перенести.

Земельні ділянки знаходяться поза межами зелених та інших природоохоронних зон. Відповідно до детального плану території в межах вулиць Мілютенка, Шолом-Алейхема, Братиславської та Лісового проспекту, затвердженого Київрадою від 28.07.2016 №910/910, земельні ділянки за функціональним призначенням належать до території житлової забудови.

Відповідне рішення підтримали 85 депутатів.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]