Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Для облаштування парку на вул. М. Грушевського проведуть конкурс із залучення інвестора

01 грудня 2017 року, 19:16

На вулиці Михайла Грушевського, 36 у Печерському районі облаштують парк з об᾽єктами спортивної інфраструктури. Для реалізації цього проекту проведуть конкурс із залучення інвестора, про що йдеться у відповідному розпорядженні КМДА.

Замовником реалізації проекту та підготовчих (передінвестиційних) робіт визначено комунальне підприємство «Київське інвестиційне агентство». Воно має розробити та погодити орієнтовні техніко-економічні показники та можливі передпроектні пропозиції за об’єктом.

Рішення про залучення інвесторів до облаштування парку ухвалене на засіданні постійно діючої конкурсної комісії із залучення інвесторів до фінансування будівництва, реконструкції, реставрації тощо об᾽єктів житлового та нежитлового призначення, незавершеного будівництва, інженерно-транспортної інфраструктури Києва.

«Наше завдання – створювати сприятливі умови не лише для залучення інвестицій у різні галузі економіки столиці, але й спрямовувати їх на розвиток молоді та спорту. Задля цього ми вкладаємо у програми, розвиваємо коворкінг-центри і центри інновацій, активно ініціюємо та підтримуємо спортивні заходи», – зауважив перший заступник голови КМДА Геннадій Пліс.

Нагадаємо, що столиця має потужний інвестиційний потенціал: торік вона залучила майже 60% усіх прямих іноземних інвестицій та 30% загального обсягу капітальних інвестицій країни. Цього року в Києві відремонтували майже 4 десятки парків і скверів, завершується облаштування ще близько півсотні зелених зон.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]