Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Дмитро Давтян поклав квіти до Могили невідомого солдата

22 червня 2018 року, 15:44

Світ має пам’ятати про страшну війну, щоб більше не допустити подібного. На цьому під час покладання квітів до Могили невідомого солдата наголосив заступник голови КМДА Дмитро Давтян.

«Десятиліття тому цими днями світ сколихнула страшна звістка. Розгоралася війна, її жахливі руки дісталися і до України. Війна, яка понівечила міста і зруйнувала території, перевернула долі і забрала життя. Щороку до могил тих, кого не дочекалися з поля бою рідні, ми кладемо квіти, щоб через віки пам’ятати цей біль і щоб більше не повторити його», – підкреслив Дмитро Давтян.

До Дня скорботи і вшанування пам’яті жертв війни в Україні, який відзначають щорічно 22 червня, у столиці традиційно проходять тематичні виставки, церемонія покладання квітів, хвилина мовчання, поминальні молебні. У заходах беруть участь представники державної та місцевої влади, ветерани, мешканці та гості міста.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]