Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Дмитро Давтян проінспектував реконструкцію вулиці Сім’ї Кульженків  

13 червня 2018 року, 9:48

Реконструкція вулиці Сім’ї Кульженків (Петра Дегтяренка) на ділянці від Лугової до Великої Кільцевої дороги, яка знаходиться на етапі будівництва, дозволить якісно розв’язати проблему заторів і поліпшить транспортне сполучення району в цілому. На цьому наголосив заступник голови КМДА Дмитро Давтян під час інспекції об’єкту.

За його словами, реконструйована дорога також стимулюватиме розвиток району.

«Нині десятки киян, що придбали квартири у новобудовах, щоб заселитися і повноцінно обживатися, очікують на інфраструктуру, а нова зручна дорога – найкращий початок для цього», – підкреслив Дмитро Давтян.

Він зазначив, що реконструйовані будуть 2,5 км доріг, усього на роботи передбачено 131,5 млн грн. У 2018 році на ділянці планується облаштувати нижній і середній шари дорожнього покриття, рух від Лугової до Великої Кільцевої відкриють до кінця поточного року, а «під ключ» дорогу здадуть навесні 2019 року.

За словами генерального директора КК «Київавтодор» Олександра Густєлєва, проектом передбачено влаштування чотирьох смуг руху та нової конструкції «дорожнього одягу». Також буде облаштовано тришарове асфальтобетонне покриття на проїжджій частині, нова мережа дорожньої каналізації, нове освітлення та благоустрій прилеглої території і дорожня розмітка. Частина робіт уже виконана – наразі ж дорожники влаштовують сіткову основу, встановлюють бортовий камінь та кладуть основу під тротуар на ділянці від Лугової до Великої Кільцевої дороги.

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]