Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Дмитро Давтян зустрівся з делегацією Південної Кореї щодо розвитку транспортної інфраструктури

20 жовтня 2017 року, 11:47

Київська міська державна адміністрація вивчає досвід транспортного ноу-хау столиці Південної Кореї Сеулу. Про це після зустрічі з делегацією Південної Кореї на чолі з послом країни розповів заступник голови КМДА Дмитро Давтян.

«Минулого року Київ отримав грант від Корейського Національного агентства сприяння розвитку ІТ (NIPA) на розробку нічних маршрутів за рахунок використання сучасної технології Big Data. Реалізація проекту відбуватиметься за підтримки уряду Кореї. Зараз міська влада активно вивчає досвід транспортної політики Сеулу, щоб вдосконалити транспортну систему Києва», – зауважив Дмитро Давтян.

Заступник голови КМДА додав, що Посол Республіки Корея в Україні пан Лі Янг Гу підтвердив зацікавленість у співпраці не лише щодо транспортних проектів, а й щодо інших напрямів.

Це другий візит корейської делегації. Його мета – продемонструвати прогрес у реалізації проекту та запропонувати подальші кроки щодо співпраці. Остаточні результати дослідження будуть представлені вже у грудні.  

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]