Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Дмитро Давтян зустрівся з представниками China Railway International Group

01 лютого 2018 року, 15:05

Китайські компанії вважають столицю перспективним партнером. Про це йшлося під час зустрічі заступника голови КМДА Дмитра Давтяна з представниками China Railway International Group. Сторони обговорили технічні та організаційні моменти, пов’язані з підписаним раніше Меморандумом про співпрацю.

Наразі українська сторона активно працює над підготовкою документації, що стосується реалізації Меморандуму.

Своєю чергою представники China Railway International Group заявили про готовність інвестувати суттєві кошти у ті проекти, які можуть бути реалізовані у столиці найближчими роками. Найцікавішим, звісно, є будівництво метро та мостів, адже їх можна об’єднати, оптимізувавши таким чином залучення та освоєння інвестицій, і безпосередньо роботи на цих ділянках.

Дмитро Давтян переконаний, що така співпраця може і має стати опорною для столичної влади.

«Нам цікава раціональна і перспективна взаємодія. Ми орієнтовані на те, щоб нові проекти були не лише актуальними для киянами – вони мають бути «розумними». Залучення передових компаній дозволить не лише досягнути цього, воно також сприятиме інтелектуальному й технологічному збагаченню галузі. Адже більшість технологій, які використовуються китайськими компаніями, – це розробки високого рівня, надсучасні розробки. А це також чудова нагода зміцнити та доповнити інтелектуальний потенціал українських спеціалістів», – підсумував заступник голови КМДА.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]