Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Дмитро Загуменний перевірив готовність виборчих дільниць у Солом’янському районі Києва

20 березня 2019 року, 17:21

Сьогодні керівник апарату КМДА Дмитро Загуменний перевірив виборчі дільниці Солом’янського району столиці на предмет їхньої готовності до проведення виборів Президента України, призначених на 31 березня цього року.

«Підготовка до проведення чергових виборів Президента України у місті Києві триває, більшість виборчих дільниць забезпечені необхідними матеріально-технічними засобами, вже облаштовані кабінки для головування, є урни для бюлетенів, встановлюються стенди з інформацією про кандидатів, тривають інші організаційні заходи. Звичайно, ще є деякі технічні питання, але переконаний, що всі вони будуть вирішені до 31 березня», – сказав Дмитро Загуменний.

Він додав, що у Києві на постійній основі діють 1103 виборчі дільниці. Перевірки їхньої готовності триватимуть і надалі.

Нагадаємо, що для належної підготовки та проведення виборів у місті Києві було створено міський координаційний центр з вирішення питань забезпечення виконання заходів, визначених виборчим законодавством щодо підготовки та проведення чергових виборів Президента України. Центр очолив керівник апарату КМДА Дмитро Загуменний.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]