Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Дмитро Загуменний привітав переможців VII Спартакіади серед команд профспілкових організацій

14 листопада 2018 року, 17:08

Сьогодні в Колонній залі КМДА урочисто привітали переможців VII Спартакіади серед команд Об’єднання первинних профспілкових організацій Київради та КМДА. Близько 500 осіб з 32 організацій взяли участь у змаганнях з 6-ти видів спорту – настільного тенісу, волейболу, футболу, кульової стрільби, шашок, шахів. Відзнаки переможцям вручив керівник апарату КМДА Дмитро Загуменний.

«Я дуже радий сьогодні вітати вас із завершенням VII Спартакіади «Праця і спорт ведуть до висот». Тривалий час я і сам займався спортом, тому знаю, що спорт дає не лише фізичну загартованість, а й загартованість духу, інтелектуальний і розвиток людини в цілому. Ми маємо багато яскравих прикладів успішних в житті спортсменів. У нас найспортивніший мер спортивної столиці, який досяг високих світових вершин. Це дає йому можливість і зараз ефективно виконувати ті складні завдання, які стоять перед міською владою. Ви всі тут – теж переможці! Тож бажаю вам нових здобутків, нових сил і нових звершень!» – привітав присутніх керівник апарату КМДА Дмитро Загуменний.

За всіма видами змагань перемогу в особистому заліку вибороли 24 особи, у командних заліках – представники 18 організацій. З великим ентузіазмом і натхненням вони змагалися у вихідні та після напруженого робочого дня. Серед них – як керівники організацій, так і рядові спеціалісти. А для залучення і їхніх сімей до активного способу життя в листопаді відбувся «Фестиваль сімейного спорту», в якому взяло участь 84 учасники з 15 профспілкових об’єднань.

Нагадаємо, що Спартакіаду серед команд Об’єднання первинних профспілкових організацій Київради та КМДА було започатковано у 2005 році. І щороку кількість її учасників невпинно зростає.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]