Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Дмитро Загуменний та Марта Новак обмінялися досвідом роботи муніципалітетів Києва та Кракова

07 жовтня 2021 року, 15:17

Керівник апарату КМДА Дмитро Загуменний сьогодні, 7 жовтня, провів онлайн-зустріч із керівником апарату мерії міста Краків пані Мартою Новак. Під час заходу сторони обмінялися досвідом роботи муніципалітетів Кракова та Києва.

Дмитро Загуменний привітав краківських колег і висловити надію на те, що ця зустріч – чергове підтвердження ефективної співпраці не тільки між Києвом і Краковом, а й Україною та Польщею в цілому.

«Для України важливий розвиток партнерства з Польщею в контексті євроінтеграційних цілей України. Ми дуже цінуємо польську підтримку і розвиток зв’язків між нашими державами, адже це один із пріоритетів на порядку денному зовнішньої політики», – підкреслив Дмитро Загуменний.

Під час онлайн-зустрічі сторони обговорили питання щодо механізму узгодження проєктів документів, зокрема, роботи національного архівного фонду, терміни зберігання документів, функціонування електронного архіву, прийом та оформлення звернень громадян за допомогою електронної системи документообігу.

Також йшлося про організацію роботи структурних підрозділів мерій, законодавчу та виконавчу владу на місцевому рівні, відбір персоналу, навчання, підвищення рівня професійної компетентності держслужбовців, планування кар’єри, заохочення та мотивацію працівників, систему боротьби з корупцією, декларування доходів державних службовців тощо.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]