Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

До 1 грудня 2019 року у столиці облаштують центр комплексного обслуговування бездомних осіб

22 січня 2019 року, 11:19

До 1 грудня 2019 року Київський центр соціальної адаптації престарілих, інвалідів та осіб, що не мають постійного місця проживання, реорганізують у Київський міський центр комплексного обслуговування бездомних осіб. Відповідним розпорядженням КМДА утворено спеціальну комісію за участю профільних фахівців. Про це повідомила заступник голови КМДА Марина Хонда.

«Передбачено відкрити відділення реінтеграції бездомних осіб, «соціальний готель», відділення соціальної адаптації звільнених осіб, стаціонарне спеціальне відділення для постійного проживання бездомних осіб похилого віку та осіб із інвалідністю», – додала Марина Хонда.

Вона зазначила, що комісії доручено інвентаризувати майно Київського центру соціальної адаптації престарілих, інвалідів та осіб, що не мають постійного місця проживання, скласти і затвердити в КМДА передавальний акт та здійснювати інші організаційно-правові заходи з реорганізації, передбачені законодавством України. Реалізація проекту не потребує додаткового фінансування з міського бюджету та інших витрат.

Нагадаємо, що рішення про реорганізацію центру соціальної адаптації було ухвалено сесією Київради 9 жовтня 2018 року.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]