Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

До 4 червня у Києві утримуватимуться метеорологічні умови, що сприяють забрудненню повітря

31 травня 2018 року, 17:27

Із 30 травня у Києві спостерігаються метеорологічні умови, що сприяють накопиченню та утриманню шкідливих домішок у приземному шарі повітря. Про це повідомили в Українському гідрометцентрі.

За даними постів спостереження ЦГО ім. Бориса Срезневського, протягом 30‑31 травня рівень забруднення діоксидом азоту досяг 4-6 середньодобових ГДК (гранично-допустимих концентрацій). У районах:  площ Бессарабської, Деміївської та Перемоги, Оболонського проспекту та вулиць Довженка, Попудренка, Скляренка. Рівень забруднення формальдегідом досяг 4-5 середньодобових ГДК. У районах: площ Бессарабської, Деміївської та Перемоги, Оболонського проспекту, бульвару Лесі Українки та вулиці Довженка.

Такі метеорологічні умови (поле підвищеного тиску, нічна приземна інверсія та висока температура повітря) утримаються, за прогнозом синоптиків, до 4 червня.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]