Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

До Дня Києва іспанський художник розмалював цілий потяг метро

17 травня 2016 року, 13:01

Сьогодні презентували «подарунок» мешканцям столиці до Дня Києва від відомого іспанського художника Kenorа. У рамках проекту Art United Us митець розмалював цілий потяг метро.

Kenor Martinez Vanbergen – митець з Барселони, який спеціалізується на яскравому геометричному живопису, що дарує вулицям винятковий настрій. Його мурали можливо побачити в Польщі, Німеччині, Данії, Франції та в багатьох містах Іспанії.

«Замість сірого потягу з’явився веселий, в стилі Kenora, поїзд з яскравою абстракцією. Схожий подарунок митець зробив для Голландії. Взагалі наш проект Art United Us націлений на те, щоб перевтілити сірі спальні райони на життєрадісні та яскраві», – говорить заступник голови КМДА Ілля Сагайдак.

Також куратор проекту Art United Us Гео Лерос наголосив на тому, що до кінця року планується розмалювати ще 3-4 потяги.

«Яскравий потяг уже виїхав на червону лінію метро, і кияни та гості столиці мають змогу його побачити!», – підсумував Ілля Сагайдак. 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]