Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

До Дня місцевого самоврядування кращі працівники секретаріату Київради отримали почесні грамоти й відзнаки

07 грудня 2017 року

До Дня місцевого самоврядування кращі працівники секретаріату Київради отримали почесні грамоти й відзнаки

Сьогодні 17-й рік поспіль в Україні відзначають День місцевого самоврядування. Із цієї нагоди заступник міського голови — секретар Київради Володимир Прокопів привітав працівників органів місцевого самоврядування, у тому числі співробітників секретаріату Київради. Він зазначив, що європейські колеги високо оцінюють роботу Київради.

“Як голова української делегації в Конгресі місцевих та регіональних влад Ради Європи, я часто буваю у закордонних відрядженнях і представляю місцеве самоврядування України в Європі. І мені дуже приємно, що Київську міську раду відзначають як прогресивний орган, який дбає, щоб голос кожного жителя столиці був врахований і почутий. Я знаю, що робота з петиціями,  громадським бюджетом, загальними зборами, громадськими слуханнями дуже кропітка. Але повірте, це дуже важливо, це цінно. І наші успіхи бачать як міжнародна спільнота, так і самі кияни”, - зазначив Володимир Прокопів.

“Місцеве самоврядування має бути ключовим елементом в налагодженні контакту з людьми. І це свято не лише для співробітників місцевих органів влади, а і всієї громади. Хочу сказати, що державна влада далеко від людей. А органи місцевого самоврядування – це ті, хто найближче, хто спілкується з громадянами кожного дня”,  - зазначив депутат Київради, голова Київської міської державної адміністрації 1996-2006 років Олександр Омельченко.

Кращих працівників секретаріату Київради відзначили почесними грамотами й відзнаками.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]