Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

До уваги пасажирів! Із 12 липня закривається рух трамваїв № 14 і № 15 (+схеми)

11 липня 2017 року, 11:31

Нагадуємо, що з 12 липня орієнтовно до 15 вересня 2017 року триватиме капітальний ремонт шляхопроводу на перетині б-ру В. Гавела та просп. Космонавта Комарова. У зв’язку з цим закривається рух трамваїв № 14 і № 15. Про це повідомили в КП «Київпастранс».

На цей період киян і гостей міста забезпечать альтернативним транспортом. Так, для зручності пасажирів курсуватимуть тимчасові автобусні маршрути № 14Т, № 14Т-К, тролейбусний маршрут № 27К та збільшиться кількість трамваїв на маршрутах № 3 та № 18.

Роботу тимчасових маршрутів організовано таким чином:

  • тимчасовий автобус № 14Т «Просп. Відрадний – ст. м. «Лук’янівська» за маршрутом: б-р Вацлава Гавела (від просп. Відрадного) – вул. М. Василенка – вул. Дегтярівська – вул. Довнар-Запольського Митрофана – вул. Білоруська – ст. м. «Лук’янівська» – вул. Дегтярівська – вул. Василенка – б-р Вацлава Гавела (до просп. Відрадного);
  • тимчасовий автобус № 14Т-К «Просп. Відрадний – ст. м. «Берестейська» за маршрутом: б-р Вацлава Гавела (від просп. Відрадного) – вул. М. Василенка – ст. м. «Берестейська»;
  • тимчасовий тролейбус № 27К «Залізнична станція «Київ-Волинський» – вул. Дегтярівська» за маршрутом: вул. Пост-Волинська – просп. Відрадний – вул. Гарматна – вул. Борщагівська (у зворотному напрямку вул. Лебедєва-Кумача) – вул. Гетьмана – вул. Довженка (до вул. Дегтярівської).

Зауважимо, що упродовж закриття руху трамваїв № 14 і № 15 пасажири автобусів № 14Т і № 14Т-К мають право користуватися місячними проїзними квитками для проїзду у трамваї.

Пасажири тролейбусів № 27 і № 27К можуть користуватися місячними проїзними квитками для проїзду у трамваї до 31 липня 2017 року.

Ознайомтесь із розкладом руху наземного громадського транспорту на офіційному сайті «Київпастрансу» в розділі Пасажирам – Маршрути та розклад руху.

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]