Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

До завершення голосування за проекти Громадського бюджету залишилося 10 днів – Микола Поворозник

05 вересня 2018 року, 17:41

До завершення голосування за проекти Громадського бюджету-3 залишилося 10 днів. Наразі за проекти 60 тис. киян віддали понад 170 тис. голосів. Про це повідомив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник.

«Найбільше голосів, близько 40%, кияни віддали за проекти у галузі «Освіта». Далі за популярністю йдуть «Спорт», «Комунальне господарство, енергозбереження», «Публічний простір», «Культура, туризм». Такий зріз показує, що пріоритети киян та влади збігаються, і ми обрали правильний вектор у розвитку міста», – зазначив Микола Поворозник.

Він наголосив, що Громадський бюджет – це інструмент активних громадян для зміни Києва на краще. Голосування за проекти відбувається виключно в електронний спосіб, що дозволяє гарантувати повну впевненість у чесності результатів.

«Проекти, за які кияни віддадуть найбільше голосів, будуть реалізовані містом під контролем команд та громадськості. Закликаю долучатися до команд, об’єднуватися у спільноти та голосувати за цікаві ідеї!» – закликав киян Микола Поворозник.

Нагадаємо, що одна людина може проголосувати за 5 проектів. Для цього потрібно зайти на сайт: https://gb.kyivcity.gov.ua/. Натиснути «Переглянути проекти» і обрати за допомогою фільтрів «Категорія» і «Район» або за номером чи назвою в полі пошуку 5 проектів до вподоби. Голосування електронне, авторизуватися потрібно через Bank ID «ПриватБанку», Національного банку України (НБУ) та Електронний цифровий підпис (ЕЦП) у вікні сервісу КИЇВ ІD. Після підтвердження особи банком, система поверне на сторінку проекту і кнопка «Проголосувати» стане активною. Власники картки киянина авторизуються через «Ощадбанк».

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]