Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Дороги важливо не просто будувати, але й правильно експлуатувати – Дмитро Давтян

12 лютого 2018 року, 13:40

Цього року столична влада намагатиметься не втратити ті високі темпи ремонту і будівництва, які набрали за останні роки. Про це у коментарі виданню 44.ua заявив заступник голови КМДА Дмитро Давтян. Однак, за його словами, важливо не просто будувати, але й правильно експлуатувати та утримувати дороги.

Заступник голови КМДА зауважив – це питання не лише до влади, яка має робити все вчасно, чи до ремонтників, які мають здійснювати роботи відповідним матеріалом та якісно, але й до водіїв, які користуються цими дорогами, їх культури та відношення.

«Погляньте, як це працює за кордоном – ніхто не ремонтує покриття чи не щороку, але й великовагових і залишених бозна де автомобілів посеред вулиць там не побачиш», – прокоментував Дмитро Давтян та додав, що дорожній ремонт – це постійний процес: десь будується нова дорога, десь уже зношується інша.

«Це особливо помітно у місті, де, повторюся, тривалий час дороги лише експлуатувалися, а не ремонтувалися чи підтримувалися», – підсумував він.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]