Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Дорожники Києва продовжують роботи на об’єктах реконструкції, капітального та поточного ремонтів

15 серпня 2018 року, 15:42

Дорожники столиці продовжують роботи на об’єктах реконструкції, капітального та поточного ремонтів. Про це звітують у КК «Київавтодор».

Так, сьогодні на вул. Академіка Заболотного та просп. Академіка Палладіна дорожники продовжують роботи зі фрезерування старого асфальтобетонного покриття.

На вул. Генерала Родимцева триває влаштування нового покриття тротуарів із ФЕМів, на вул. Назарівській –асфальтобетонного покриття на проїздах, а на просп. Правди триває будівництво дощової каналізації.

Широкий спектр робіт виконується сьогодні і на б-рі Вацлава Гавела. Дорожники влаштовують нижній шар асфальтобетонного покриття та встановлюють бортовий камінь на правому проїзді непарної сторони бульвару. Також тривають роботи з улаштування зливової каналізації на з’їзді з б-ру Вацлава Гавела на просп. Космонавта Комарова у напрямку Кільцевої дороги.

Паралельно з ремонтом бульвару продовжуються оздоблювальні роботи трамвайної зупинки «Просп. Космонавта Комарова», ремонт якої здійснюється у межах капітального ремонту шляхопроводу на перетині просп. Космонавта Комарова та б-ру Вацлава Гавела.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]