Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Дорожники оперативно обробляють вулиці Києва протиожеледними матеріалами

06 грудня 2017 року, 10:19

Щоб уникнути утворення ожеледиці та організувати безпечний рух транспорту і пішоходів у столиці, у зв’язку з погодними умовами 6 грудня о 6:20 дорожники почали обробляти протиожеледними матеріалами вулично-дорожню мережу, тротуари, зупинки громадського транспорту, які обслуговуються підприємствами КК «Київавтодору». Про це повідомили в комунальній корпорації.

До роботи залучили 158 одиниць снігоприбиральної техніки.

Особливу увагу дорожники приділили мостам, шляхопроводам, спускам і підйомам, де ожеледиця утворюється швидко і, як наслідок, зростає загроза виникнення аварійних ситуацій та небезпеки для водіїв і пішоходів. Також першочергово протиожеледними матеріалами оброблялись вулиці, якими курсує громадський транспорт.

Окрім того, 24 бригади з ручного прибирання обробляли підходи до підземних і надземних пішохідних переходів, сходові марші та закріплені за підприємствами корпорації тротуари і зупинки громадського транспорту. Усього за добу використано 506,4 т солі та 592,1 т піщано-соляної суміші.

Наразі належне утримання тротуарів і зупинок громадського транспорту забезпечують 43 бригади з ручного прибирання у складі 286 осіб.

Фахівці комунальної корпорації уважно слідкують за змінами погодних умов у реальному часі за допомогою метеорадара, метеостанцій та відеокамер. Усі шляхово-експлуатаційні підприємства «Київавтодору» готові до цілодобової роботи та забезпечені достатньою кількістю посипальних матеріалів.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]