Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Дорожники столиці продовжують ремонтні роботи на низці об’єктів

06 серпня 2018 року, 13:11

Проспекти Академіка Палладіна та Правди, бульвар Вацлава Гавела, вулиці Олени Теліги, Академіка Заболотного, Сім’ї Кульженків, Алматинська, Генерала Родимцева, Ярославів Вал, Над’ярна, Попова, шляхопроводи на вул. Алматинській, просп. Академіка Палладіна, перетині вулиць Олени Теліги та Кирилівської, перетині просп. Космонавта Комарова та б-ру Вацлава Гавела, під’їзди до транспортної розв’язки біля станції метро «Позняки» – на цих та інших об’єктах упродовж вихідних тривали будівельні та дорожні роботи. Про це відзвітували у КК «Київавтодор».

Так, на вул. Ярославів Вал та під’їздах до транспортної розв’язки біля станції метро «Позняки» дорожники завершили роботи з улаштування верхнього шару асфальтобетонного покриття проїжджої частини. На б-рі Вацлава Гавела тривали роботи з улаштування зливової каналізації, фрезерування старого асфальтобетонного покриття, демонтажу трамвайних плит на з’їзді з б-ру Вацлава Гавела на просп. Комарова у напрямку Кільцевої дороги. На вул. Олени Теліги встановлювалось сучасне розподільче огородження системи «Vario Guard», а на вул. Алматинській не припинялися роботи з улаштування основи дорожнього одягу проїжджої частини та тротуарів, встановлення бортового каменю.

Активні роботи тривали протягом вихідних і на штучних спорудах, зокрема на шляхопроводі на перетині просп. Космонавта Комарова та б-ру Вацлава Гавела дорожники проводили монтаж металоконструкцій ліфтової шахти, встановлення бортового каменю, улаштування основи під сходи та щебеневої основи майданчику вхідної групи трамвайної зупинки зі сторони вул. Каблукова, проводили ремонт балок прогонової будови шляхопроводу та інші роботи.

На шляхопроводі на просп. Академіка Палладіна продовжувалися роботи з улаштування гідроізоляції, а на шляхопроводі на перетині вулиць Олени Теліги та Кирилівської тривали роботи з улаштування основи дорожнього одягу на підходах до шляхопроводу, влаштування деформаційного шва на тротуарі та інші дорожньо-будівельні роботи.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]