Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Дорожники виконують середні ремонти на 18 столичних об’єктах (+фото)

21 травня 2021 року, 12:41

Паралельно з капітальними ремонтами на столичних дорогах і шляхопроводах тривають середні ремонти. Такі роботи проводять у всіх районах столиці, інформує КК «Київавтодор».  

«Просп. Шухевича у Деснянському районі, вул. Якуба Коласа у Святошинському районі, вул. Осиповського у Подільському районі, вул. Будівельників у Дніпровському районі, вул. Прорізна у Шевченківському районі. На цих та інших об’єктах уже тривають середні ремонти. Загалом – на 18 об’єктах. Оновлюють оглядові колодязі системи зливостоків, встановлюють і вирівнюють бордюри й влаштовують нове покриття. Середній ремонт – цілий комплекс робіт», – повідомив в. о. генерального директора КК «Київавтодор» Олександр Федоренко.

У рамках середніх ремонтів також оновлюють і покриття тротуарів. Такі роботи уже тривають на вулиці Ревуцького, проспекті Миру, провулку Патона.

Середні ремонти тривають і на штучних спорудах. Нову монолітну плиту, а згодом і гідроізоляцію, і асфальтове покриття влаштовують на шляхопроводі на перетині вулиць Лифаря і Бальзака над трамвайними коліями. Оновлюють деформаційні шви на шляхопроводі на перетині вул. Бальзака і просп. Шухевича. Роботи тривають на шляхопроводі на перетині Кільцевої дороги і проспекту Курбаса, на пішохідному мосту на Столичному шосе (поблизу автоцентрів і СТО № 3), на пішохідному мосту на перетині просп. Лобановського і вул. Брожка. Загалом, середні ремонти наразі тривають на 5 таких об’єктах.

«Упродовж року заплановано виконати середній ремонт на 65 об’єктах. Серед наймасштабніших: просп. Маяковського, вул. Градинська, вул. Будівельників, вул. Івашкевича, вул. Автозаводська, вул. Генерала Алмазова, Паркова дорога, вул. Межова, вул. Турівська, просп. Корольова, б-р Чоколівський, вул. Гаврилишина, вул. Камишинська», – додав Олександр Федоренко.

Середні ремонти на столичних дорогах і шляхопроводах

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]