Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Дорожники завершили ремонт на вулиці Світлій у мікрорайоні Бортничі

30 травня 2019 року, 12:12

Днями автодорівці завершили ремонт на вул. Світлій у мікрорайоні Бортничі. Тривають дорожні роботи на вул. Наталії Ужвій, Інститутській, Генерала Наумова та інших. Про це повідомили у комунальній корпорації «Київавтодор».

Суттєвою перевагою поточного (середнього) ремонту у порівнянні з дрібним є виконання робіт суцільним покриттям, внаслідок чого покращується його технічний стан та подовжується термін експлуатації.

У «Київавтодорі» нагадали, що з 2016 року кількість об’єктів дорожньої інфраструктури, відремонтованих якісним поточним (середнім) ремонтом, постійно збільшується.

У 2018 році у рамках реконструкції, капітального та поточного ремонтів відремонтовано майже 300 км столичних доріг і проїздів. За кілька останніх років у Києві оновили понад 830 кілометрів доріг.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]