Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Дві початкові школи планують створити у Дарницькому районі

21 червня 2018 року

Дві початкові школи планують створити у Дарницькому районі

Сьогодні на засіданні постійної комісії Київської міської ради з питань освіти, науки, сім’ї, молоді та спорту депутати підтримали створення в Дарницькому районі комунальних закладів початкової освіти № 332 та №334.  

Відповідне рішення дасть можливість дітям найближчих будинків відвідувати початкові класи. Також  це дозволить привести структуру закладів освіти Києва у відповідність до нового законодавства та концепції «Нової української школи».

«Згідно з новим законом «Про освіту», що набув чинності минулого року, кожна дитина має гарантоване місце навчання в закладі освіти щонайближче до свого будинку. А головна мета міста – забезпечити рівні якісні умови навчання в усіх школах Києва. Тому сьогодні було прийнято рішення підтримати проект рішення щодо створення двох початкових шкіл. Зокрема, школа № 332 розміститься за адресою вулиця Богдана Гмирі 2-В – це будівля також гімназії «Київська Русь». А школа № 334 у новому приміщенні, яке місто планує ввести в експлуатацію до початку вересня, за адресою Миколи Бажана 34-А», - розповіла голова постійної комісії з питань освіти Ганна Старостенко

Створення нових шкіл дозволить задовольнити потреби мешканців мікрорайону в розміщенні понад 1000 дітей початкових класів.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]