Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Екологічна комісія підтримує експертизу заводу “Енергія”

12 квітня 2017 року

Екологічна комісія підтримує експертизу заводу “Енергія”

Сьогодні на засіданні постійної комісії Київської міської ради з питань екологічної політики депутати погодили проект рішення щодо проведення державної екологічної експертизи діючого об'єкту Філіал ПАТ “Київенерго” завод “Енергія”.

Проект рішення дозволить оцінити вплив діяльності заводу “Енергія” на стан навколишнього середовища та встановити його відповідність вимогам екологічного законодавства.

“Громадяни мають знати, чим вони дихають. Наразі місто шукає кошти, аби встановити на підприємстві сучасну систему очищення газів. І хоча перевірки, які здійснювалися минулого року показали, що кількість викидів забруднюючих речовин в атмосферу знаходиться в межах норми, кияни, які проживають поруч, постійно скаржаться на сморід та задуху. Тому, переконаний, необхідно провести незалежну експертизу, і вже за її результатами складати план дій щодо осучаснення заводу”, - зазначив заступник голови комісії Київради з питань екологічної політики Сергій Пилипенко.

Екологічна комісія підтримала проект рішення що передбачає проведення державної екологічної експертизи за рахунок міського бюджету та вирішила звернутись до постійної комісії Київради з питань бюджету та соціально-економічного розвитку щодо можливості пошуку коштів для проведення відповідної експертизи заводу “Енергія”. 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]