Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Електропостачання лівого берега столиці відновлено

19 жовтня 2022 року, 17:28

Фахівці ДТЕК «Київські електромережі» оперативно відновили електропостачання лівого берега столиці. Світло повернули в оселі близько 40 000 тисяч родин у Києві.

Енергетики протягом години ліквідували порушенням в мережах, через яке сталося аварійне відключення електропостачання мешканців Дарницького району. Причиною стала аварія на одному з об’єктів силового трансформатора.

Для того аби підтримати енергосистему, мешканців закликали споживати електроенергію помірно – вмикати енергоємні прилади по черзі, максимально знизити споживання електроенергії у пікові години: з 6:00 до 11:00 та з 18:00 до 23:00. Бізнес-клієнтів просять обмежити використання зовнішнього освітлення фасадів офісів, ресторанів, торгових центрів.

«Наразі це найкраща підтримка енергетиків, котрі в режимі 24/7 роблять все можливе, щоб кожен вдома мав світло», – зазначили у ДТЕК «Київські електромережі».

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]