Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Фонд держмайна формує кадровий резерв на керівні посади державних підприємств і товариств

23 січня 2024 року, 16:09

Фонд державного майна України ініціював створення системи Кадрового резерву для підбору персоналу на керівні посади державних підприємств і товариств різних форм власності. Як повідомили у Фонді, мета системи – надати доступ усім охочим до кар’єрних можливостей у державному секторі.

«Впровадження Кадрового резерву забезпечить прозорість, конкурентний відбір та професійне оцінювання кандидатів. А також безперебійну роботу підприємств у випадку звільнення або відставки поточного директора», – пояснюють у Фонді.

За словами ініціаторів, система Кадрового резерву дає змогу провести конкурентний відбір кандидатів на керівні посади. Тобто лише найкращі кандидати з достатнім рівнем професійних знань, досвіду та лідерських якостей будуть включені до резерву. Крім того, прозорість та об’єктивність відбору кандидатів сприяють уникненню корупційних схем і політичного впливу на призначення.

Долучитись до Кадрового резерву або переглянути актуальні вакансії можна за посиланням: https://hr.spfu.gov.ua/.

Наразі доступні вакансії в 72 державних підприємствах та 25 господарських товариствах.

Користувачі системи, які вирішили стати претендентами на посади, мають пройти чотири прості кроки: подати анкету, пройти ідентифікацію, оцінювання та включення до резерву. Інструкція для заповнення анкети з покроковим описом розміщена за посиланням: https://hr.spfu.gov.ua/instruction.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]