Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Геннадій Пліс відвідав Сеульський сміттєспалювальний завод і ознайомився з його технологічними особливостями

10 лютого 2017 року, 13:19

Делегація Київської міської державної адміністрації на чолі з першим заступником голови КМДА Геннадієм Плісом відвідала Сеульський сміттєспалювальний завод у районі Гангнаму. Українці ознайомилися з технологічними особливостями підприємства, системою збору, сортування та утилізації сміття в Сеулі.

«Цей візит був корисним для нас. Адже в столиці вже давно ведуться дискусії щодо актуальності будівництва такого заводу. Успішний корейський досвід може стати нам в нагоді, та. зрозуміло, що він цікавий нам саме з практичного боку, з точки зору його можливої адаптації у столиці України», – підкреслив Геннадій Пліс.

Він переконаний – у Кореї вміють не лише добре будувати, але й якісно обслуговувати подібні структури.

«Поява подібного заводу має означати не лише його економічну та ситуативну обґрунтованість, але й враховувати всі нюанси щодо майбутньої експлуатації, – наголосив Геннадій Пліс. – Адже всі нові установи, що з’являються в столиці за ініціативи влади, мають передусім відповідати інтересам киян», – вважає перший заступник голови КМДА.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]