Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Громадський транспорт в столиці курсує у повному обсязі

01 березня 2018 року, 12:52

Попри снігопад, випуск громадського транспорту в столиці забезпечено в повному обсязі. Про це повідомив генеральний директор КП «Київпастранс» Дмитро Левченко.

«Початок весни виявився сніжним, але комунальники працюють на всі 100%, щоб кожен пасажир їздив із комфортом. У звʼязку з негодою, із 6:30 введено оперативне положення – курсування без дотримання графіка руху – на всіх маршрутах громадського транспорту. Хочу наголосити, що для забезпечення належних пасажирських перевезень підприємством проводяться постійні роботи із збільшення випуску рухомого складу на міські маршрути громадського транспорту», – зазначив Дмитро Левченко.

Нагадаємо, що під час надзвичайних ситуацій у КП «Київпастранс» організовано роботу до 62 бригад у кількості 250 працівників. Також на зупинках громадського транспорту та на територіях, які знаходяться на балансі КП «Київпастранс», працюють 12 трамвайних снігоочисників, 24 одиниці механізованої техніки для прибирання та вивозу снігу. Для уникнення обледеніння контактної мережі організовано нічний рух електротранспорту до 40 одиниць рухомого складу. Окрім того, працюють нічні розвозки, які контролюють стан доріг і контактної мережі.

Також Дмитро Левченко додав, що для забезпечення належних пасажирських перевезень водії приватних авто повинні дотримуватись правил дорожнього руху та не паркуватись на місцях, не передбачених для цього.

 

Додатково.

На маршрутах курсують 216 трамваїв (із 216), тролейбусів 393 (із 393) та 352 автобуси (із 352).

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]