Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Гуманітарний штаб Києва передав більше 4 тонн м’яса для хижих тварин Київського зоопарку

19 серпня 2022 року, 12:06

Київський зоопарк отримав більше 4 тонн м’яса для хижих тварин від Гуманітарного штабу Києва.

За словами заступника голови Київської міської державної адміністрації Валентина Мондриївського, у зоопарку проживають 200 видів тварин, зокрема деяких з них було евакуйовано з гарячих точок під час війни.

«Гуманітарний штаб Києва щоденно отримує нові запити від киян, внутрішньопереміщених осіб та структур, яким необхідна додаткова допомога в час війни. Київський зоопарк надіслав звернення щодо надання корму для хижих тварин. Хижаки потребують особливого раціону, оскільки тільки так можна забезпечити їх здоровий фізичний стан та розвиток. Наша команда спільно з волонтерами вже відвантажила на території зоопарку 4,2 тонни яловичих напівтушок шокової заморозки, і невдовзі буде доставлено ще 2,8 тонни м'яса для тварин. Ми дбаємо про людей та тварин, і готові в найкоротший термін підготувати необхідну кількість додаткової гуманітарної допомоги для тих, хто цього потребує у столиці», – наголосив Валентин Мондриївський.

Заступник голови Київської міської державної адміністрації додав, що з перших днів війни персонал Київського зоопарку цілодобово знаходився поруч зі своїми підопічними та надавав тваринам необхідну допомогу. Також він подякував волонтерам, які працюють в Гуманітарному штабі Києва весь цей час, допомагаючи розвантажувати, фасувати, обліковувати та перевозити всі вантажі.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]