Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Інспектори виявили понад 3200 порушень правил благоустрою Києва

18 листопада 2020 року, 16:15

Протягом жовтня столичні інспектори зафіксували 3255 порушень правил благоустрою. Про це повідомив директор Департаменту міського благоустрою Олексій Кулеба.

 «Інспектори щоденно моніторять території Києва на дотримання правил благоустрою. Тільки за жовтень комунальним службам і підприємцям було внесено 3255 приписів із вимогою усунути порушення. Це майже на 15% більше, ніж за попередній період. Із найпоширеніших традиційних порушень лишаються неприбране сміття та нововстановлені тимчасові споруди, засоби сезонної і пересувної торгівлі. Серед сезонних – несвоєчасне прибирання листя», – зазначив Олексій Кулеба.

Він підкреслив, що на порушників також було складено 314 протоколів за адміністративні правопорушення. Кожен протокол тягне за собою відповідальність у вигляді штрафу розміром від 340 до 1700 гривень. Це дасть змогу поповнити бюджет столиці на суму до 533 800 гривень.

Нагадуємо, що у вересні столичні інспектори зафіксували 2782 порушення у сфері благоустрою.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]