Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Із 10 серпня на станції метро «Кловська» встановлюватимуть нові турнікети

06 серпня 2021 року, 10:08

Оновлення турнікетів у столичній підземці продовжується: нове обладнання на станції метро «Кловська» почнуть встановлювати з 10 серпня. Роботи триватимуть до 19 серпня та виконуватимуть винятково в нічні зміни. Про це повідомляє КП «Київський метрополітен».

 Для пасажирів станція «Кловська» працюватиме у звичайному режимі. Водночас можливі обмеження на вхід у пікові години. Нагадаємо, що нові турнікети вже встановлено на багатьох станціях. Вони приймають усі електронні способи оплати проїзду: qr-квиток, транспортну картку, картку киянина та безконтактну банківську картку.

 «Київський метрополітен» перепрошує за тимчасові незручності під час проведення робіт із заміни пристроїв пасажирської автоматики. І закликає пасажирів користуватися безконтактними способами оплати та дотримуватися карантинних заходів.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]