Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Із 15 липня тимчасово закривається трамвайний маршрут № 16 – Микола Поворозник

14 липня 2017 року, 15:26

Із 15 липня тимчасово закривається рух трамваїв маршруту № 16 на ділянці від вул. Добрининської до вул. Героїв Дніпра. Це пов’язано з реконструкцією переїздів через трамвайні колії у житловому масиві Оболонь. Про це повідомив заступник голови КМДА Микола Поворозник.

«На час виконання ремонтних робіт «Київпастранс» забезпечить пасажирів альтернативним транспортом. У вихідні дні буде організовано роботу тимчасового трамвайного маршруту № 11К «вул. Йорданська – вул. Семена Скляренка». Також буде збільшено кількість трамваїв на маршруті № 11 «вул. Йорданська – Контрактова площа» та збільшено кількість тролейбусів на маршруті № 44 «вул. Північна – просп. Степана Бандери», – розповів Микола Поворозник.

За його словами, пасажири тролейбусів маршруту № 44 мають право користуватися місячними проїзними квитками для проїзду в трамваї упродовж періоду закриття руху маршруту № 16.

«Закриття триватиме до закінчення робіт – орієнтовно до 1 вересня 2017 року», – підсумував заступник голови КМДА Микола Поворозник.

Нагадаємо, із розкладом руху наземного громадського транспорту можна ознайомитись на офіційному сайті КП «Київпастранс» у розділі Пасажирам – Маршрути та розклад руху.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]