Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Із 19 до 21 липня на просп. Палладіна частково обмежать рух

18 липня 2019 року, 22:02

На проспекті Палладіна розпочинається фінальний етап робіт. Зокрема, вкладатимуть верхній шар асфальту. Як повідомили у КК «Київатодор», він буде з міцного «ЩМА» (саме такий асфальт використовують на злітно-посадкових смугах).

Із 9:00 19 липня до 9:00 21 липня буде частково обмежено рух на ділянці між б-ром Вернадського і вул. Єфремова та розв’язкою на просп. Палладіна і просп. Перемоги. Асфальтування перехрестя з б-ром Вернадського і вул. Єфремова планують виконувати вночі, адже під час цих робіт виїзд на просп. Паладдіна тимчасово буде перекрито.

У комунальній корпорації просять водіїв за можливості коригувати маршрути та нагадують, що зі змінами курсуватимуть тролейбусні маршрути № 7 та № 39.

У КК «Київавтодорі» запевняють, що намагатимуться виконати роботи якнайшвидше, та перепрошують за тимчасові незручності.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]