Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Із 1 червня змінить нумерацію тролейбусний маршрут № 5-Д

30 травня 2023 року, 10:44

Від 1 червня тролейбусний маршрут № 5-Д курсуватиме під № 4 за назвою «проспект Свободи – станція метро «Площа Українських героїв» (колишня назва – «Площа Льва Толстого»). Про це повідомляє Департамент транспортної інфраструктури. 

Змін у схемі тролейбусного маршруту не відбудеться. Тролейбуси курсуватимуть, як і раніше: просп. Свободи (від просп. Георгія Гонгадзе) – просп. Василя Порика – просп. Правди – вул. Івана Виговського – вул. Данила Щербаківського – просп. Берестейський – б-р Тараса Шевченка – вул. Велика Васильківська – вул. Гетьмана Павла Скоропадського – вул. Володимирська.

Зміна нумерації відбувається у зв’язку із переведенням тролейбусного маршруту з тимчасового режиму роботи на постійну основу, а також із метою зручності орієнтування пасажирів.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]