Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Із 20 жовтня запрацював експериментальний автобусний маршрут, який з’єднав Подільський і Святошинський райони

20 жовтня 2020 року, 14:25

Із 20 жовтня експериментальний автобусний маршрут № 102-А курсуватиме від просп. Свободи до станції метро «Академмістечко». Експеримент триватиме до 20 листопада для вивчення попиту пасажирів. Про це повідомив директор Департаменту транспортної інфраструктури Валентин Осипов.

«Наразі відсутнє пряме транспортне сполучення житлового масиву Виноградар та станції метро «Академмістечко». Тому був випущений цей експериментальний маршрут. Він курсуватиме від просп. Свободи до станції метро «Академмістечко» з інтервалами в час пік – 12 хвилин та в міжпік – 15 хвилин. Якщо маршрут користуватиметься попитом серед пасажирів, його залишимо працювати у постійному режимі», – повідомив Валентин Осипов.

Автобус № 102-А рухатиметься за схемою: просп. Свободи (від вул. Світлицького) – просп. Василя Порика – просп. Правди – вул. Газопровідна – вул. Стеценка – вул. Берковецька – просп. Академіка Палладіна – ст. м. «Академмістечко».

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]