Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Із початку року Київ відвідало понад 300 тисяч іноземних туристів

21 липня 2021 року, 14:27

Із початку року Київ відвідало 308 тисяч іноземних туристів. А кількість внутрішніх туристів, за оцінками туристичних організацій, склала понад 500 тисяч осіб. Про це повідомила заступниця голови КМДА Марина Хонда.

«За даними Держприкордонслужби, найбільше іноземних туристів приїхало із США – 26576 осіб. На другому місці Ізраїль – 22684 осіб, а замикає «першу трійку» Туреччина – 21057 туристів. До списку країн, звідки приїхало найбільше туристів, увійшли також Німеччина, Білорусь, Саудівська Аравія, Азербайджан, Велика Британія, Грузія та Індія», – зазначила Марина Хонда.

За її словами, розвиток туризму після пандемії стане для Києва одним із головних пріоритетів. Для підвищення туристичної привабливості у місті зараз реалізовується низка важливих проектів. Зокрема, нещодавно в Києві почала свою роботу «Академія гостинності» для підготовки добровільних помічників у сфері туризму. Також у столиці створять інклюзивний туристичний маршрут, до якого увійдуть видатні пам’ятки.

Вона також додала, що з початку року туристичний збір склав 22,5 млн гривень.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]