Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Керівник апарату КМДА Дмитро Загуменний привітав столичних юристів із професійним святом

04 жовтня 2019 року, 14:42

Сьогодні у КМДА триває тематичний семінар «Організація правової роботи юридичних служб структурних підрозділів Київської міської державної адміністрації та районних державних адміністрацій». Керівник апарату КМДА Дмитро Загуменний привітав учасників семінару з Днем юриста, який традиційно відзначають 8 жовтня.

Напередодні професійного свята він вручив Почесну грамоту та Подяки Київського міського голови, якими нагороджено за вагомий особистий внесок у розвиток державної правової політики і високий професіоналізм.

«Професія юриста для міста – одна із ключових. Саме за юридичної підтримки міська влада забезпечує життєдіяльність столиці практично в усіх сферах: житлово-комунального господарства, соціального піклування, представництва Києва на державному рівні, міжнародній політиці та багатьох інших. Від вашого особистого фаху, від того, як правильно організовано процес, залежить успіх нашої спільної справи, реалізації основних завдань. Переконаний, що завдяки плідній спільній роботі наше місто розвиватиметься, а життя киян ставатиме безпечнішим та комфортнішим», – звернувся до присутніх Дмитро Загуменний, відкриваючи семінар.  

Під час семінару учасники, зокрема, розглянуть новели Закону «Про державну службу», обговорять ухвалений учора в першому читанні законопроект про столицю, акцентують увагу на питаннях маніпуляції в управлінській діяльності та протидії їм, ознайомляться із міжнародним досвідом антикорупційного законодавства. 

«Такі семінари підвищують кваліфікацію юристів, необхідну для постійного розвитку та результативного виконання своїх обов’язків. До слова, наразі проходить аудит КМДА, під час якого ми ще раз переконуємось у високому професіоналізмі наших юристів, який дає можливість мати чітку правову позицію та, попри великий обсяг роботи, вчасно реагувати і фахово надавати відповіді на будь-які запитання», – наголосив Дмитро Загуменний.

 

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]