Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Київ долучився до обговорення перспектив трансатлантичної співпраці на тлі економічних, політичних і безпекових викликів сьогодення

15 березня 2024 року, 16:31

Заступник міського голови – секретар Київської міської ради Володимир Бондаренко виступив на конференції Multiple Challenges for Transatlantic Partnerships, що проходить у столиці Чехії.

Як зазначив Володимир Бондаренко, подія об’єднала міжнародних лідерів, представників муніципалітетів і ділових партнерів із різних куточків світу.

«Спільно з посадовцями, військовими та представниками наукових інституцій США, Канади та Європи обговорили перспективи трансатлантичної співпраці на тлі економічних, політичних і безпекових викликів сьогодення. Україна проходить «червоною ниткою» крізь усі виступи та дискусії. Звичайно, що не тільки вдячність за підтримку України, але і подальші перспективи такої підтримки, – одна з основних тем», – наголосив Володимир Бондаренко.

Заступник міського голови – секретар Київської міської ради подякував іноземним партнерам за підтримку України в боротьбі з країною-агресором.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]