Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Київ і надалі залишатиметься майданчиком для реалізації програми подолання ВІЛ/СНІДу – Микола Поворозник

23 серпня 2018 року, 14:45

Київ і надалі залишатиметься майданчиком для реалізації програми подолання ВІЛ/СНІДу. Про це повідомив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник під час виступу на конференції «Нова система ВІЛ-послуг».

Під час конференції учасники підвели підсумки роботи дворічного пілотного проекту «Сталість ВІЛ-послуг». Мета проекту – забезпечити функціонування сталої моделі надання життєво важливих ВІЛ-послуг на місцевому рівні для найбільш уразливих до інфікування груп населення та людей, які живуть із ВІЛ. Також буде представлено напрацьовані досягнення у сфері подолання епідемії ВІЛ у контексті медичної реформи.

«Такі конференції дають змогу спільно із громадськими, пацієнтськими, неурядовими організаціями обговорити подальші кроки у подоланні епідемії ВІЛ. Нам є чим пишатись у цьому напрямі роботі. Місто є винятковим майданчиком для пацієнтських, неурядових і приватних організацій, які долучаються до боротьби із СНІДом. Вони мають можливість реалізувати програму боротьби з ВІЛ/СНІДом, а місто, у свою чергу, гарантує її повне фінансування», – зазначив Микола Поворозник.

Він окремо зазначив, що на міжнародній конференції International AIDS Conference, яка відбулася місяць тому, Київ визнаний лідером у боротьбі із ВІЛ/СНІДом.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]