Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Київ і Париж мають можливості для активного розвитку взаємовідносин

22 лютого 2017 року, 13:09

Київ і Париж мають чудові можливості для поглиблення взаємно корисних відносин. Таку думку висловив під час зустрічі з Послом Франції Ізабель Дюмон і представниками ділових кіл Франції перший заступник голови КМДА Геннадій Пліс. Він переконаний – політика, яку провадить столична влада, може стати запорукою якості таких відносин.

«Ті стосунки, які ми налагоджували впродовж останніх років, вкрай важливі для нас. Окремо хочу підкреслити значимість для України розвитку партнерства з Францією в контексті євроінтеграційних цілей України. Політичні, економічні, гуманітарні зв’язки між нашими країнами є одними з пріоритетних напрямів зовнішньої політики, і мер, і кожен із членів нашої команди, знаходячись вдома або за кордоном, неодмінно підкреслює це», – розповів перший заступник голови КМДА.

Пріоритетом для столичної влади є забезпечення прозорої та ефективної роботи влади, яка побудована на максимальній комунікації зі ЗМІ та громадськістю, боротьба з корупцією, виведення муніципалітету на якісний рівень взаємодії із киянами та інвесторами.

«Ми активно впроваджуємо Kyiv Smart Сity (відкритий бюджет, електронні закупівлі, картка киянина, електронний квиток, створення DATA-центру, реалізація програми «Безпечна столиця»), через КІА працюємо над залученням інвестицій, розвиваємо інфраструктуру через, передусім, втілення інноваційних і енергоефективних технологій із запозиченням досвіду передових країн. Зараз активно розвиваємо туристичну галузь. Ви, безперечно, знаєте, що цьогоріч у нас проходитиме «Євробачення-2017», а в наступному році – Чемпіонат світу з хокею в групі «Б» та Фінал Ліги Чемпіонів у 2018 році. Ці та інші кроки можуть стати свідченням того, що Київ – привабливе місто для інвестицій, зацікавлене в ефективній і взаємовигідній співпраці з надійними партнерами», – підкреслив Геннадій Пліс.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]