Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Київ може стати побратимом технологічного міста-лідера Ханчжоу

03 квітня 2018 року

Київ може стати побратимом технологічного міста-лідера Ханчжоу

Київ може стати побратимом технологічного лідера-китайського міста Ханчжоу. Можливості щодо ймовірного побратимства обговорили під час зустрічі заступника голови КМДА Дмитра Давтяна і секретаря Київради Володимира Прокопіва з мером міста і представниками муніципалітету. Сторони вбачають у такому крокові поглиблення взаємовигідного партнерства та напрацювання корисних ділових зв’язків.

«Для Києва дуже важливо розвивати міжнародне партнерство. Такого роду зв’язки важливий інструмент аби заручитися підтримкою передових світових мегаполісів. Я радий, що прогресивне Ханджоу стане нашим партнером в технологічній сфері. Сподіваюся, що співпраця не обмежиться лише декларацією на папері, а Київ отримає реальний практичний результат. Зустріч з керівництвом Ханджоу це лише підтвердила», наголошує заступник міського голови-секретар Киівради Володимир Прокопів.

«У Ханчжоу розташовані офіси таких гігантів як Alibaba та Geely. Це місто вважається одним із передових у технологічній галузі. Тож партнерство із Ханчжоу дозволить Києву підсилити свої прагнення до «розумного» розвитку. Останні кілька років ми плідно працюємо у цьому напрямку, і вже маємо чимало надбань. Однак цей процес невпинний, українська столиця має розвиватися як з огляду на географічні й економічні особливості, так і вимоги сучасності. Я впевнений, що побратимство буде корисним і у діловому та технологічному, і в культурному сенсі», - вважає Дмитро Давтян.

Нагадаємо, Київ приєднався до руху споріднених міст у 1961 році, першими містами-побратимами української столиці стали польське місто Краків і фінське Тампере. Станом на початок року Київ має 54 міста-побратими.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]