Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Київ посилить охорону та збереження об’єктів комунальної власності – Дмитро Загуменний

21 грудня 2018 року, 12:46

Комунальне майно охоронятиме КП «Муніципальна охорона». Депутати ухвалили у другому читанні проект рішення «Про деякі заходи щодо охорони та збереження майна комунальної власності територіальної громади міста Києва», поданий на розгляд Київраді апаратом КМДА. Проект рішення підтримали 78 депутатів. Про це зазначив керівник апарату Київської міської державної адміністрації Дмитро Загуменний.

«Муніципальна охорона» цілком здатна забезпечити своєчасну та якісну охорону та збереження об’єктів комунальної власності, захистити їх співробітників і відвідувачів і, як наслідок, підвищити рівень відчуття безпеки киян», – впевнений Дмитро Загуменний.

Він додав, що рішення дає можливість виконати обов’язок міської влади щодо збереження майна громади.

«Після того, як цей проект рішення було прийнято в першому читанні, депутати внесли низку зауважень та пропозицій, які зробили його більш об’ємним, за що я вдячний усім фракціям, які долучилися до цієї роботи. Адже це наша спільна відповідальність перед громадою», – додав керівник апарату КМДА.

Так, рішенням визначені категорії об’єктів, які потребують здійснення пріоритетних заходів з їх охорони та збереження. До цього переліку увійшли:

  • об’єкти транспортної та інженерно-транспортної інфраструктури (за умови відсутності відповідних воєнізованих служб охорони),
  • спеціалізовані заклади та установи соціального захисту,
  • заклади охорони здоров’я,
  • дошкільної, загальної середньої, позашкільної і професійно-технічної освіти,
  • об’єкти зеленого господарства – парки, сквери тощо.

Адресний перелік об’єктів, які охоронятиме «Муніципальна охорона», буде визначено виконавчим органом Київської міської ради (Київською міською державною адміністрацією).

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]