Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Київ розпочав підготовку до військової призовної кампанії 2020

12 червня 2020 року, 15:01

Місто разом із Київським міським військовим комісаріатом працює над забезпеченням всім необхідним призовну військову кампанію 2020. Про це під час онлайн брифінгу щодо організації проведення призову на строкову військову службу у червні-липні 2020 року заявив в.о. першого заступника голови КМДА Валентин Мондриївський.

«Враховуючи важливість обороноздатності для країни, місто разом із Київським міським військовим комісаріатом максимально намагається забезпечити всім необхідним призов 2020. У всіх районах своєчасно сформовано відповідні комісії для проведення призовної кампанії, яка триватиме до кінця липня. Є певні складнощі в організації й вони пов’язані з реформою медицини. Оскільки вона передбачає інший формат оплати медикам за додаткові обстеження, нам необхідний час для вирішення цих питань. Але, я впевнений, вже у наступному році на рівні державних органів вони будуть вирішенні. У свою чергу, ми просимо призовників бути відповідальними, діяти в рамах закону і водночас повідомляти відповідні органи у разі протиправних дій проти них», – заявив Валентин Мондриївський.

Він додав, що за останні два роки Збройні Сили України вийшли на одні з кращих показників серед європейських збройних сил, і призовникам не варто турбуватися за умови строкової військової служби.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]