Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Київ розпочинає співпрацю з VisitBerlin (+фото)

06 березня 2024 року, 12:50

Під час презентації Києва на одній із найбільших і найпрестижніших туристичних виставок світу «ITB Berlin», що наразі проходить у Берліні, Управління туризму та промоцій КМДА, Державне агентство розвитку туризму України та Berlin Tourismus & Kongress GmbH (VisitBerlin) підписали тристоронній меморандум про співпрацю та взаєморозуміння. Про це повідомляє Управління туризму та промоцій КМДА.

«Попри воєнний стан та зачинені аеропорти сфера туризму продовжує наповнювати бюджет. Тому залучення міжнародних партнерів є вкрай важливим під час відновлення та подальшого розвитку галузі в Києві та у країні загалом, аби підготуватися зустрічати відвідувачів з усього світу після Перемоги. Із цією метою німецькі партнери запропонували відкриття представництва VisitBerlin в українській столиці», – розповіла начальниця Управління туризму та промоцій КМДА Марина Радова.

Як зазначають в Управлінні, основна мета співпраці – відновлення туристичної галузі України та Києва зокрема шляхом обміну досвідом щодо законодавства, туристичних ресурсів, стандартів якості в закладах розміщення, системи збору даних для туристичної статистики, інновацій і цифрових технологій у туризмі, можливостей для розвитку MICE-туризму: зустрічей, подієвого туризму, конференцій, подій тощо.

На загальнонаціональному стенді України, який керівництво «ITB Berlin» надало Державному агентству розвитку туризму України на безоплатній основі, Київ представлено разом із представниками Харкова, Запоріжжя, Рівного, Закарпаття та Буковини.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]