Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

«Київ є безперечним лідером в інвестиційній і зовнішньоекономічній діяльності в Україні» – Володимир Слончак

04 березня 2020 року, 10:27

Столиця успішно поєднує у собі адміністративно-політичний, промисловий і бізнесовий  центр столиці. Очолюючи рейтинги інвестиційної діяльності в Україні, Київ із року в рік покращує ці показники у міжнародних рейтингах. Про це повідомив заступник голови Київської міської державної адміністрації Володимир Слончак під час засідання Міжнародного Трейд-клубу в Україні та Київської торгово-промислової палати.

«На сьогодні столиця є лідером інвестиційної і зовнішньоекономічної діяльності в Україні. У місті зосереджено понад 33% капітальних інвестицій та понад 52% прямих іноземних інвестицій. При цьому на Київ припадає 25% експорту товарів України», – повідомив заступник голови членам і учасникам трейд-клубу.

Водночас, за словами Володимира Слончака, столиця щороку піднімається у загальносвітових рейтингах. Минулоріч, згідно із рейтингом видання Financial Times (Foreign Direct Investment Magazine), столиця увійшла до топ-10 міст світу за рентабельністю бюджетних інвестицій. Також посіла 4-те місце за міським плануванням у рейтингу «Cities in Motion Index IESE».

«Київ приділяє значну увагу інвестиційному клімату. Столиця сьогодні – це надійний партнер, який виконує свої зобов’язання і надає всі можливості для рівного, відкритого партнерства з інвесторами», – резюмував заступник голови КМДА.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]