Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Київ запрошує до співпраці в рамках підготовки до міського енергоефективного форуму

13 вересня 2016 року, 18:28

У Києві проведуть перший в Україні муніципальний форум з питань енергозбереження «Енергоефективна столиця». У рамках заходу планується обговорити питання зниження енерговитрат будинків Києва, основних програм, які доступні сьогодні в столиці, та технологій, які діють в Україні. Про це за результатами наради з підготовки форуму заявив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв.

«Міська влада прагне консолідувати зусилля навколо найбільш актуальної теми в житловому господарстві – енергозбереження. Вкрай важливо, аби представники будинкових громад мали ґрунтовну інформацію про шляхи зниження енергоспоживання. Тому учасниками форуму стануть керівники ОСББ та ЖБК, лідери ініціативних груп в багатоквартирних будинках. А місто зі свого боку представить існуючі програми енергозбереження – грантів, кредитів тощо. Крім того, ми пропонуємо організаціям, підприємствам та установам стати нашими партнерами та долучитися до проведення форуму. Йдеться про інформаційну підтримку та залучення фахівців, підприємств та організацій, які працюють у сфері енергоефективних технологій тощо», – сказав Петро Пантелеєв.

За його словами, проведення форуму стане початком масштабної інформаційної роботи, зокрема, серії районних семінарів на тему енергоефективності, візитів до будинків, які вже здійснили термомодернізацію або ремонт обладнання.

Долучитися до організації форуму можна, звернувшись за наступними контактами: [email protected], (044) 279 36 23.

Акредитуватися на форум керівники ОСББ та ЖБК можуть надіславши дані (ПІБ, посада, назва ОСББ або ЖБК, адреса) на електронну адресу – [email protected]

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]