Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

«Київавтодор» влаштовує чотири нові острівці безпеки на потенційно небезпечних пішохідних переходах

28 грудня 2018 року, 12:31

В Оболонському районі столиці на вулицях Зої Гайдай, Маршала Малиновського, Героїв Дніпра та Йорданській тривають роботи з улаштування модульних підвищених острівців безпеки для пішоходів. Про це повідомляють у КК «Київавтодор».

Через постійне збільшення кількості автомобілів у місті питання безпеки пішоходів є вкрай актуальним. Саме тому комунальною корпорацією «Київавтодор» впроваджуються важливі заходи щодо підвищення безпеки руху на вулично-дорожній мережі міста Києва.

Нові чотири модульні підвищені острівці безпеки на потенційно небезпечних пішохідних переходах – важливий крок, адже тепер пішоходи зможуть безпечніше і комфортніше перетинати проїжджу частину, здійснивши, у разі необхідності, зупинку на острівці безпеки.

Також подбали дорожники і про людей із вадами зору – на підходах до переходу буде влаштовано тактильну плитку для кращого їх орієнтування у міському середовищі і недопущення випадкового виходу на проїжджу частину.

Слід зазначити, що однією з переваг модульної конструкції острівця є можливість його демонтажу і повторного встановлення (наприклад, для виконання ремонту дорожнього покриття або внесення змін в організацію дорожнього руху).

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]