Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Київрада надала Леоніду Каденюку земельну ділянку площею 0,1 га

10 березня 2016 року

Київрада надала Леоніду Каденюку земельну ділянку площею 0,1 га

Сьогодні на пленарному засіданні Київської міської ради депутати надали громадянину Леоніду Каденюку земельну ділянку загальною площею 0,1 га у пров. Залежному, 49-Б у Голосіївському районі.

Зазначена земельна ділянка надається у приватну власність для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд.

“Важко переоцінити вклад першого космонавта незалежної України, пілота — випробувача, генерал-майора України, героя України Леоніда Каденюка у становлення іміджу незалежної України. Сподіваюся, сьогодні рішенням Київради ми зможемо висловити свою вдячність за його вклад від імені киян”, — зазначив заступник міського голови - секретар Київради Володимир Прокопів.

До слова, Леонід Каденюк – перший космонавт незалежної України. Брав участь у розробці та випробуваннях авіаційно-космічних систем, у їх ескізному та макетному проектуванні, а також у льотних випробуваннях систем. Уперше, під час польоту Каденюка у 1997 році, у космосі побували тризуб, український прапор та пролунав гімн Незалежної України.

За відповідне рішення проголосували 63 депутати.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]