Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Київрада напрацьовує зміни до чинного бюджету

04 жовтня 2016 року

Київрада напрацьовує зміни до чинного бюджету

Сьогодні на засіданні постійної комісії Київської міської ради з питань бюджету та соціально-економічного розвитку депутати підтримали внесення змін до чинної редакції бюджету Києва на 2016 рік.

За рахунок перевиконання дохідної частини бюджету столиці, пропонується збільшити видатки загального фонду Департаменту житлово-комунальної інфраструктури виконавчого органу Київради (КМДА) на покриття КП “Київкомунсервіс” за послуги з вивезення твердих побутових відходів у сумі 25 млн грн.

Також закладено 55,2 млн грн на фінансову підтримку підприємств з обслуговування житлового фонду у зв'язку з підвищенням розміру мінімальної заробітної плати і тарифів на електроенергію.

Для того, аби забезпечити стале проходження осінньо-зимового періоду 2016-2017, пропонується виділити 448,3 млн грн на фінансову підтримку комунальних підприємств по утриманню та обслуговуванню житлового фонду -учасників КК “Центр комунального сервісу” для погашення кредиторської заборгованості.

“Цього року в нас дійсно безпрецедентне перевиконання бюджету. Якщо у липні ми говорили про суму в 2,3 мільярди гривень, то сьогодні перевиконання становить 3,8 мільярдів гривень. Такі цифри вдалося отримати за рахунок чотирьох факторів: збільшення надходжень від плати за землю, єдиного податку, податку на прибуток підприємств та ПДФО. А це свідчить про те, що місто рухається у правильному напрямку. Разом з тим, у нас є можливість дещо підкоригувати бюджет міста Києва”, - говорить голова бюджетної комісії Київради Андрій Странніков.

Також планується виділити 4,6 млн грн Секретаріату Київської міської ради на забезпечення web-трансляції засідань постійних комісій Київради в режимі реального часу.

Відповідні коригування мають розглянути також на пленарному засіданні Київради.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]