Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Київрада передбачила 10 млн грн на роботу та відновлення стадіону “Старт”

14 грудня 2017 року

Київрада передбачила 10 млн грн на роботу та відновлення стадіону “Старт”

Київрада підтримала рішення щодо збільшення статутного капіталу КП «Спортивний комплекс «Старт» до 10 мільйонів гривень. Це дозволить нещодавно створеній комунальній установі розпочати свою роботу та подбати про подальше відновлення легендарного стадіону. Про це повідомила депутат фракції «Солідарність» Ганна Старостенко.

«Цьогоріч ми вийшли на фінішну пряму у непростій справі з зарахування до комунальної власності легендарний стадіон «Старт». У вересні цього року ми створили відповідне комунальне підприємство, на баланс якого перейде цей спортивний об'єкт. Наразі ми повинні здійснити наступний крок і передбачити кошти для відновлення стадіону», - повідомила Ганна Старостенко.

За її словами, бюджетне фінансування передбачається на позррбку проекту із відновлення стадіону, зокрема, близько 3 мільйонів. Ще 6 мільйонів буде направлено на будівельні роботи. Решта – на владнання земельних питань, розробку технічих умов, дозволів, проектно-вишукувальних робіт, тощо.

«Боротьба за «Старт» велася 7 років і завдяки нашій спільній роботі з громадськістю нам вдалося відстояти цей об'єкт та повернути його киянам. Переконана, що після відновлення, цей спорткомплекс отримає друге дихання і знову стане центром розвитку спорту в столиці», - резюмувала депутат.

Рішення підтримали 83 депутати.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]